Kyllästyin Livejournaliin. Ei kai tässä muuta voi sanoa. Mulla on ollut aiemminkin blogi Vuodatuksessa, mutta voitte vain arvata, etten enää kuollaksenikaan muista millä nimimerkillä ja salasanalla... Eli uutta kehiin, ei kai siinä sen kummallisempaa ole. Ja koska tämä on nyt yleistä kälätystä aiheesta kuin aiheesta, suurin osa mahdollisista lukijoista tuskin tuntee mua henkilökohtaisesti. Eli tässä tiivistettynä tärkeimmät:

Olen nuori, naaraspuolinen, pienikokoinen otus, semmoinen sopusuhtainen. Kotoisin pohjoisempaa, asun vakituisesti kuitenkin etelässä. Ja mikäs täällä on ollessa, tämä tuntuu enemmän kodilta. Hulluna kirjoihin, lukemiseen, kirjoittamiseen, musiikin kuunteluun ja kaikkeen sellaiseen. Tärkeitä asioita myös perhe ja kaverit, satunnainen sählääminen kynän ja kameran kanssa, turhan tiedon kerääminen, syöminen, nukkuminen, keskiaikailu ja muu muinaishörhöily... Sellaisia normaaleja asioita. Ajan mittaan käy varmasti selväksi ne vähemmän itseä miellyttävät asiat. Tällä hetkellä opiskelumuotona toimii lukio, tulevaisuudesta en tiedä vielä mitään. Luonnontieteiden pänttääminen aamusta iltapäivään alkaa puuduttaa, joten jotain muuta tässä pitäisi keksiä. Hienoja asioita on tullut kuitenkin siellä opittua mm. psykologiaan, filosofiaan, historiaan ja uskontoon liittyen. Vaikkakaan uskonnollinen en sinällään ole, että täysi-ikäistymistä odotellessa... Jos johonkin uskon niin kaikkiin niihin kivoihin mönkiäisiin, jotka kurkistelevat satu- ja fantasiakirjojen sekä kansantarujen lomasta. Enkeleihin toki. Muinaisiin jumaliin kyllä. Kristinuskoa en tunnusta.

Kuten mainitsin, kirjoittaminen on lähellä sydäntä. Laadusta en tiedä, mutta mielikuvitusta riittää kyllä. Tarinoistani tulette kuulemaan, se on varmaa. Ja tässä vaiheessa voisi mainita myös sen pakollisen, eli työpaikan. Mainosten jakamista kahdesti viikossa. Ei maailman paras työpaikka, fyysisesti rankkaa ja surkea palkka. Pitänee keksiä jotain muuta sen kanssa myös.

Eli tällainen otus pyörii internetin ihmeellisessä maailmassa. Pääsääntöisesti olen ihan ystävällinen tapaus, eli saa kyllä tutustua. Asiallisuus on hyve, mitään yksityistä seuraa musta ei saa, mutta tällainen normaali kanssakäyminen piristää päivää.

Sen enempää en nyt itsestäni saa irti. Työtäkin olisi tälle päivälle, mutta ensin kahvia. Kiitos ja anteeksi näin etukäteen!

 

Päivän kirja: Poltetun Njállin saaga

Soiva biisi: Sentenced - Ever-Frost

Osuvia sanoja: "Kristinuskon historia on täynnä sotia ja kähmintää." - Uskonnon sijainen