En pyytele sitä anteeksi, edelleenkään. On ollut taas sen verran oloja, ettei ole jaksanut miettiä sellaista asiaa kuin oman pääkopan avaaminen. Paitsi tietenkin hra. Psykologiopiskelijalle, joka teetätti mulla kivoja testejä. Saa nähdä mitä ne sit parin viikon päästä sanoo, onko korvien välissä vikaa ja jos, niin millaista. En sen tarkemmin ala erittelemään niitä testejä, en nimittäin tiedä onko se kovinkaan luvallista... Tai ei kai sitä kukaan varmaan valvo, mutta joka tapauksessa. Jänniä olivat kuitenkin. Keskiviikko oli viimeinen testipäivä ja meinasi tulla itku sieltä lähtiessä (kotiin päästessä tulikin), koska hra. oli kuitenkin erittäin mukava ja ymmärtäväinen ihminen monessakin suhteessa. Kohteliaasti antoi aikaa koota itsensä ja höpöttää sekavia (eli ajatella ääneen) ja selitti selkokielellä, mitä tehtävässä olisi tarkoitus tehdä. Mukava ihminen kaikin puolin. Kyllähän me nähdään silloin kokoavalla käyntikerralla, mut...

Sain vihdoin ja viimein uudet silmälasini, kiitos Nissenin ja jälleen mua palvelleen nuoren herrashenkilön. Kohtelias hänkin. Hienoa huomata, etteivät sellaiset miehet ole myytti. Nyt neidillä on sitten hienot rillit ja kaikki näkyy kahdesta ruudusta teräväpiirtona, hih! Nykyaikaista... Kelpaa katsella ympärilleen - nyt on syytäkin, kesä on tulossa ja se tarkoittaa nättejä maisemia...

Perinteinen torstai tämäkin, huomenna kun on vapaapäivä (kannattaa suunnitella lukujärjestys hyvin!). Äitee osti siideriä kun pyysin. Se on tosin kuivaa omenasysteemiä, mutta en valita. Sentään on.

Ja se psykologian oppimistehtävä... Tuskaa! Huomasin taas vaihteeksi, että asiatekstit ei vaan tule toimeen mun kanssa. Mahdoton yhtälö. Ja silti se on pakko tehdä, voihan...! Eikä asiaa auta nämä kaverit jotka on vaan: "Kyllä se nyt vaan täytyy tehdä, niin me muutkin tehtiin." ..Nii, kiitos helvetisti tästäkin, lohduttaa tosi paljon taas tällanen.

Allergiaoireet alkaa pahentua hiljalleen (saattaa olla lievää hangoittelua koivua vastaan, en tiedä). Lääkäri sanoi et testejä ei tehdä keväällä, menee syksylle. Ei ymmärrä pieni ihminen, ei. Sen sijaan kuulemma pitää käydä tarkistuttamassa kilpirauhasarvot, kun ne ei sillon viime keväänä olleetkaan ihan normaalit (mitä ne silloin kuulemma kyllä oli... ota näistäkin sitten selvää). Että taas pitäis mennä pumppaamaan verta ulos itsestä... Pelkkä ajatus saa hermostumaan ja voimaan pahoin, eli en suostu ellei joku lyö tajua kankaalle siksi aikaa... Pitäis varmaan herra M. pyytää tekemään niin. Ihan kuin se suostuis, mutta ainahan voi yrittää. Kyllä se varmaan onnistuis, eikös spollin pidä sellasetkin asiat hallita? Tai ainakin joku lukko, mikä pitää paikallaan (kokeiltu on). Ainakin valvojaiset pitää suorittaa ennen sitä, jos sinne nyt on pakko mennä... Muuten ei tule mistään mitään. Eka valvoa koko yö ja just ennen lähtöä nukkua pari tuntia --> sen verran sekainen pää, ettei tajua edes panikoida.

No niin, vois taas vaikka vaihteeksi rauhoittua ja yrittää (muka) tehdä jotain sen oppimistehtävän kanssa - ja ketut, sanon minä. Keskityn ennemmin juttelemaan kavereiden kanssa, kuuntelemaan musiikkia ja kirjoittelemaan omiani jäätelöä syöden. Kirjoittelemisiin taas!