Tervehdykset pohjoisesta! Ei, kylmää ei todellakaan ole, kuten varmaan on ehtinyt tulla selväksi. Suomen kesä ei ole kylmä ja vähäluminen vaan paahtavan kuuma ja ajoittain sateisen hiostava...

Paljon tässä on ehtinyt tapahtumaan ja tekemään, edellisestä kirjoituksesta kun on kuukauden päivät (voi hyvänen aika). Ensimmäisenä vois kyllä ottaa esiin verikoeasiat. Sain itseni raahattua sinne - ja näännytettyä itseäni, kuten käskettiin - ja sellaista. Soittelivat tuossa pari viikkoa sitten. Kilpirauhasarvot normaalit, samoin verensokeri. Mutta hemoglobiini oli alhainen ja kuulemma punasolut pieniä. Lääkäri käski siis syödä parin kuukauden verran rautaa. Käyhän se. Tämän lisäksi olen ostanut ruusujuuritabletteja ja kalaöljykapseleita. Ehkä tämä siis tästä hiljalleen alkaa luistaa. Elämä nimittäin.

Tämän reissun piti sisältää paljon kavereiden kanssa toilailua ja kävelemistä ympäri ämpäri kaupunkia (syistä en ala puhumaan mitään), mutta toisin näyttää käyneen. Luna ja Mary on treffattu, samoin Amellah. Sukulaisia tietenkin jonkin verran. Mutta paljon on jäänyt näkemättä. Asia pitänee korjata viikon aikana. Kyllä, lähden nimittäin ensi viikolla. Lauantaina, jos hyvin käy. Ei millään pahalla ketään kohtaan, mutta alkaa tämä jo kyllästyttää, tahtoo takaisin etelään!

Päädyin ostamaan Stieg Larssonin Millenium -trilogian kaikki osat. Ensimmäinen on jo luettu, kaksi odottaa vielä. Voisin ehkä tehdä niistä pientä yhteenvetoa lukemisen jälkeen, jos mielenkiintoa riittää. Seuraavan vuoden kalenteri on myös olemassa. Ja Festari turvapakkaus myös, hieno asia on se. Kaikki tarpeellinen mukana.

Huomisesta lähtien on taas menoa ja meininkiä. Ensin tie käy mummulaan (mahdollisesti keskustan kautta, täytyy käydä hommaamassa Qstock -lippu perjantaille. Junalippuja voisi alkaa harkitsemaan myös). Sunnuntaina olisi pienimuotoinen päivämatka Raaheen. En ole oikeastaan koskaan käynyt siellä, joten ihan mielenkiinnolla olen lähdössä. Sitten maanantaina takaisin tänne. Muutamia kavereita ehtisi mahdollisesti vielä ensi viikolla näkemään.

Perjantaina sitten todellakin Qstockiin. Mainostan nyt tässä samalla Arabia Arabia -yhtyettä, joka voitti Kalevan Chili -bändikisan tänä keväänä. Vaikka en välttämättä sellaista musiikkia kuuntelekaan, suosittelen kokeilemaan. Ja jos tie käy Kuusisaareen heti alkupäivästä, voi heidät käydä bongaamassa rantalavalta. Itsellä harkinnassa ovat myös Amorphis, Happoradio ja CMX. Children of Bodomin ajattelin käydä katsastamassa, jos alueella jaksaa niin pitkään pyöriä/saan kyydin ja nukkumapaikan. Lauantai kuluu sitten pakkaillessa ja nuoremman veljen syntymäpäiviä viettäessä. Harkinnassa on yöjunalipun hankkiminen, että pääsisi sunnuntaiksi takaisin kotiin. 

Eipä tässä tämän enempää jaksa höpötellä, käskettiin mennä istumaan iltaa pihalle. Siideriä, suklaata ja seuraa. Käy.

Päivän kirja: Stieg Larsson - Tyttö joka leikki tulella

Soiva biisi: Arabia Arabia - Skylark

Osuvia sanoja: "Tyhmä, Jumala kuoli jouluna!" "Ei kun se oli Jeesus." - Rakkaat veljeni ovat perillä kristinuskon perusasioista...