..niin yleensä ketuttaa aika rankasti. Eräs nimeltämainitsematon naaraspuolinen pikkuotus käy lievästi sanottuna hermoille olemalla yksinkertaisesti aivoton typerys. En tykkää yleensä puhua pahaa ihmisistä selän takana (ainakaan tässä mittakaavassa), mutta nyt on vaan aivan pakko.

Peikon pikkusiskon kanssa kommunikointi alkaa hiljalleen olla vaikeampaa. Ihan vähän vain.
"Älkää puhuko siitä, ettei ole rahaa, ne ei ole lasten asioita!"
"Sä olet käyttänyt enemmän sokeria ja sulla on auto, hae itse!"

Ja kaikki muut vastaavat hienot väläytykset...
1. Kyseinen tyttö on 16
2. Kauppaan on ehkä 300 metriä
3. Enemmän se on kiinni siitä, kuka sen sokerin on käyttänyt loppuun. Ja ihan sen omiin sanoihin takertuakseni, se on käyttänyt niitä tasan enemmän. Ihan todella, se on leiponut juustokakkuja (mitä me ei siis saada syödä, koska ne on sen). Ja se oli Peikon ostama sokeripussi.

Onneksi en ollut kuulemassa tuota rahakommenttia. Se oli tuohon aikaan 14. Sen ikäisenä mä hakkasin nyrkkejä seinään, koska äidin raha-asiat meni sievästi sanottuna päin vittua ja mua ärsytti sen puolesta. Sen ikäinen ei ole enää niin lapsi, etteikö vois keskustella raha-asioista tai esimerkiksi huolehtia niistä itse. Joo, varmasti mun on hyvä sanoa, koska olen edelleen aivan sairaan huono säästämään, mutta sentään mä harkitsen kahdesti ruokakaupan ja "sen aivan äärettömän ihanan topin" tai "niiden täydellisten kenkien" välillä. Yleensä valitsen ruokakaupan, koska haluan ennemmin syödä. Kyseinen otus ei myöskään osaa ilmeisesti käydä kunnolla ruokakaupassa. Näin ainakin olen kuullut. Eikä se voi olla niin vaikeaa muistaa ostaa sitä sokeria, jos sitä on itse käyttänyt. Helvetti sentään, 16-vuotiaan pitäis osata käydä ruokakaupassa, ihan oikeasti!

No, mutta... Sitten aiheesta vähän iloisempaan. Susi on hakenut sekä opiskelemaan että töihin ja etsii edelleen asuntoa noiden kahden kanssa. Elämä hymyilee jo ajoittain, eikä sosiaalisten suhteiden puolella mene ollenkaan huonosti... Siitä kirjoittelen enemmälti toisessa, salasanasuojatussa blogissa, jonka osoitteen ja salasanan myönnän vain harvoille ja valituille.