Jeh, se on sit Qstock-päivä numero yksi. Mulle se ainoa festaripäivä tänä vuonna. Odottelen, että kehtaan lähteä tästä... Mummukin lähti juuri kauppaan hakemaan mulle evästä, että voin "syödä vatsan täyteen ennen lähtöä". Joo, aivan varmasti. Ei tee kyllä yhtään mieli syödä mitään, mutta pakko kai se jotain on, koska muuten odottelusta tulee pelkkää tuskaa, vaikka tuo vissypullo mukana onkin. Se varmasti ehtyy ennen kuin portit avataan.

Sovittiin isän kanssa, että saan synttärilahjani etukäteen. Pakko olikin, nimittäin ulkoisen kovalevyn hommaaminen täältä ja postittaminen etelään ei ole maailman paras ajatus. Posti saattaa toimittaa sen perille, mutta lajittelukoneet viskoo kirjeitä ja paketteja miten sattuu (tiedän tämän, koska äiti on ollut sellaisessa siivoamassa). Eli käytiin sitten hommaamassa mulle omaan makuun sopiva systeemi, pikkuinen LaCie Rikiki, 500 -gigainen ihanuus. Nyt ei tarvitse enää vainoharhailla tulostamattomien kuvien ja tekstien kanssa. 

Mummun ja papan kanssa sovittiin käteisjärjestelystä, että saan ostaa itselleni Ikeasta uuden kirjahyllyn... *hyrinä-ääniä* Tuon täältä nimittäin muassani neljä uutta kirjaa. Ensimmäinen on jo täynnä, joten niitä ei saa mahtumaan siihen hyvällä tahdollakaan (tekosyitä, tekosyitä, haluan vaan ostaa lisää kirjoja). Sitä paitsi mun pitää saada kaikki cd:t ja lehtikotelot mahtumaan johonkin *vakuuttavaa nyökyttelyä* Ja tietenkin edellisiin sopivia cd-laatikoita ja lehtikoteloita täytyy käydä hommaamassa Ikeasta lisää, ne voikin sitten roudata samalla reissulla kuin sen kirjahyllyn. Pitänee pyytää joltain farmariauto lainaan, bussilla ei kuulemma kykene.. Phah! Tämä saattaa muuten tarkoittaa sitä, että wanhasta tavarasta täytyy hankkiutua eroon. Hahaa! Hyvästi, sinä inhottava ja muovinen säilytyslaatikosto! Ja tämä kaikki tarkoittaa sitä, että koko huone täytyy järjestellä uuteen uskoon. Heti kun olen purkanut matkalaukun ja siivoillut (niin mitä tehnyt? Joo, taitaa mennä pari kuukautta kevyesti).

Kälätän tässä taas aivan turhaan, pitänee odotella mummua, syödä vähän ja lähteä tallustamaan festarialuetta kohti.

Päivän kirja: Stieg Larsson - Pilvilinna joka romahti

Soiva biisi: D.R.U.G.S.- If you think this song is about you, then it probaly is