Vaikka en nyt tiedä, miten paljon tässä joulua vietetään. Kuusi löytyy (kiitokset tuttavaperheelle siitä!), samoin hyasintti ja jo pieni määrä joulukoristuksia. Tarkoitus oli myös laittaa jotain vähän jouluisampaa evästä. Itselleni ajattelin paistaa pienehkön kinkun, jos löytyy, äiti-ihminen kun ei siitä tykkää. Laatikoita voisi myös hankkia tahi tehdä (nom nom) ja pipareita myös, luonnollisesti. Jos vaikka pienen satsin tekisi piparitaikinaa mummun reseptillä <3  Mutta mitään sen kummallisempaa ei ole suunnitelmissa. Lahjuspuoli jää vähemmälle heikomman taloustilanteen takia ja sellaista, mutta tärkeimmät sentään on kunnossa, eli hyvä seura, ruoka ja joulukuusi. Ja tunnelma. Löytyyhän talosta toki Raskaampaa joulua \ , , /

Lievästi jäi nyt harmittamaan se tosiasia, etten päässyt lähtemään pohjoiseen isän luo. Mutta olo taas vaihteeksi otti ja paheni, eli ei tälle nyt taas vaihteeksi mahda yhtään mitään. Jos tämä vielä tästä... Onnistuin kuitenkin tuossa pari päivää sitten soittamaan isälle (viikon puhelinhiljaisuuden jälkeen) ja keskustelemaan asioista ilman huutoa tai syytöksiä. Nyt on voittajaolo. Ehkä se vielä oppii, että asiat voi hoitaa asiallisesti ja ilman äänen korottamista, vaikka ne ei mielen mukaan menisikään. Se olis paljon helpompaa. Niin, ja jos nyt satut lukemaan tätä, iso halaus ja kaikkea sellaista. Olet tärkeä. Kuten myös äitipuoli ja veljet. Luv ya all!

Tänään olisi tarkoitus hiippailla Vayan luo tekstipoliittisten asioiden nimissä. Eli illasta tulee mitä todennäköisimmin oikein hauska ja hysteerinen. Saa nähdä, mitä paheneva yskäni on mieltä asiasta. Toivon mukaan ei mitään, koska ei nyt millään jaksaisi uusiutuvaa flunssaa... *mutina* Mut jos vaikka ottais sit vähän rauhaisammin, ettei röörit mene tukkoon. Ei olisi kivaa se.

No joo. Ei nyt taas vaihteeksi osaa kertoa mitään tämän järkevämpää tahi ottaa kantaa mihinkään. Väsyttää liikaa. Onneksi pahin itseinhoangstivitutus on lientynyt. Enää ei tee mieli hakata itseään. Ja nyt on muuten talvipäivänseisaus (yule wiccalaisille). Hyvää vuoden pimeintä päivää siis, sytyttäkää monta kynttilää ja syökää hyvin!

Päivän kirja: Henrik Fexeus - Ajatusten lukijaksi (erittäin kätevä opus, suosittelen!)

Soiva biisi: Nightwish - Turn Loose the Mermaids

Osuvia sanoja: IRCQuotes kokonaisuudessaan. Nauroin itseni eilen kipeäksi...