Eli syy sille, miksen lukenut uutisia nuorempana. Ne aiheuttaa vain pahaa mieltä. Nimittäin Susijahdissa tapahtui paha virhe, joka ei kyllä virheeltä vaikuta. Suoraa lainausta tilityksestäni sosiaalisessa mediassa (ilman vastauksia, jotta ihmisten henkilöllisyys ei paljastu)...

"Varsinais-Suomen riistapäällikön Mikko Toivolan mukaan kyse oli vahingosta. Hänen mukaansa alfanaaraan keltainen panta oli niin tummunut, etteivät metsästäjät nähneet sitä."

Uutisiin pitäisi aina reagoida neutraalisti ja keskustella asiallisesti, mutta voihan nyt helvetti! Se mikään saatanan vahinko ollut, metsästäjät nyt yleisesti ottaen vihaa susia maasta taivaaseen ja takaisin. Ja on se jumalauta kumma, ettei susien voi antaa olla. Jos hirvikantaa ei harvennettaisi niin rankalla kädellä, susien ei tarvisi etsiä ruokaansa aina vain lähempää ihmisiä, ja näiden pirun hysteerikkojen ei tarvisi olla kiljumassa kurkku suorana, miten kaikki sudet pitää tappaa. Viimeinen suden tappama ihminen on kuollut tiettävästi parisataa vuotta sitten, että repikää siitä.

Jos lasten turvallisuus huolestuttaa, järjestäkää toki jotain turvakuljetuksia ja vastaavia kouluun. Jos kotieläinten turvallisuus huolestuttaa, pakko vain sanoa että "oi voi". Jos sudet raatelisi meidän koiran, olisihan se nyt helvetti soikoon surullista, mutta siinä voi syyttää ainoastaan itseään ja/tai koiraa, että on mennyt liian lähelle niiden reviiriä. Lähinnä itseään, koska tuo karvapallo on tarpeeksi fiksu välttääkseen menemästä kahta metriä lähemmäs edes ikivanhaa turkislakkia, joka on sudesta tehty. Eli näin lyhyesti: käyttäkää saatana soikoon niitä aivojanne!

Ja anteeksi nyt kirosanojen määrä ja raivoisa tilitys, mutta tämä on mun mielipide, enkä siitä ole luopumassa. Ei niitä susia suomessa niin paljon ole, että niitä pitäisi luvan kanssa (saati "vahingossa") mennä tappamaan.

Jos ei halua, että koira päätyy suden tappamaksi/syömäksi, pitäisi sitten parempaa huolta. Mutta ei, kun Maikki-Petterin kotipiha on niin turvallinen, ettei siellä mitään susia liiku... Ja tosiaan, koko lauma on tällä hetkellä kaaoksessa ja arvojärjestys menee todennäköisesti uusiksi. Siinä rytäkässä todennäköisesti karkotetaan pari jäsentä, jotka sitten yksinänsä vaeltelevat ilman minkäänlaista päämäärää.

Että näin tänä aamuna. Kahvikin ehtii viiletä... Perhana. Välillä oikeasti inhottaa ja hävettää kuulua ihmiskuntaan. Ei meistä ole kuin haittaa kaikelle.

Sitten normaaliin päiväjärjestykseen. Neiti menee tänään juttelemaan mukavia uuden rvan kanssa. Ensitapaamisella vaikutti oikein mukavalta naiselta. Oli sitä mieltä, että psykoterapia on varteenotettava vaihtoehto. Eli nyt vain kartoitetaan tilannetta ja katsellaan rahoituspuolta. Olen tyytyväinen. Koska vaikka mulla "on kaikki suhteellisen hyvin elämässä", ei se lapsuus ole niin ruusuista ollut. En mä muuten olisi masentunut, ahdistunut ja paniikkihäiriöinen.

Iloisiakin asioita on ehtinyt tapahtumaan viimeisimmän päivityksen jälkeen. Olen ravannut foorumin kautta tavattujen kavereiden luona useammin kuin laki sallii, eli olen ollut lähes joka päivä menossa ainakin jossain. Se on hyvä asia, koska se helpottaa (ehkä toivottavasti) tulevaisuudessa matkoja pohjoiseen ja kaikkea muutakin. En sentään aivan kokonaan syrjäydy yhteiskunnasta ja todellisesta elämästä. Eli jos luette tätä (tiedätte kyllä itsenne, te folkkiotukset <3) niin suuri kiitos ja luja halaus! Teillä on mulle aivan hemmetin iso merkitys juuri nyt, ja varmasti tulevaisuudessakin. Luv ya! Ja kiitoksia myös Vayalle monista hyvistä hetkistä hänen luonaan, niistä on ollut aivan yhtä iso apu <3 Ja tiedän viljeleväni teinisydämiä, mutta kun ei sanat riitä juuri nyt...

Näihin vuodatuksiin, näihin tunnelmiin. Min juo nyt kahvin loppuun, että pääsee koiran kanssa ulkosalle. Siellä on muuten kylmä. Brrrr!